In the middle of the night

Jaha, då sitter man framför datorn mitt i natten igen, ovanligt? Noooo
Förut var jag typ jättetrött och allt, men nu är jag pigg som en lärka igen, typiskt mig att vända på dygnet!
Dagen har varit soft, inte hänt så mkt, men det var ändå en mysigt dag. Jaaaaaaa, nu vill jag se på en film som heter High School musical 2. Hehehehe

Så jag tror faktiskt att jag ska få min sambo att vilja fixa lite gott, vi har lite frukt, så vi kan käka lite ananas  och  vindruvor....dricka lite juice kanske?? Shit  vad  gott det låter, jag läskar  mig  själv!!!

Nu ska jag walka.....

// Pusselipusspuss

the Life

rapporterar från livet.....

Hej igen, jag har troligen ig när det gäller updatering av bloggar. Men något måste man ju vara dålig på^^.

Men jag jobbar på att bättra mig...I will. Idag har det inte hänt så mkt...iof är ju inte klockan så mycket heller ännu. 
Igår hade jag och nattapatta laddat upp för en het filmnatt. Dock ändrades dessa planer ganska snabbt, då jag typ dog i soffan. Jag är då inte den som somnar framför tv.n....men shit alltså, jag kunde verkligen inte vara vaken. Ganska så snart insåg jag att jag inte skulle klara dettta, det var endast plågsamt att sitta uppe...bums i säng blev det för mig. Även min kära vän slockande ganska så snart. 

Sedan kommer nästa chockerande sak, jag vaknar tidigt. Jag vaknar aldrig tidigt oavsett när jag lägger mig. Har en förmåga att sova för länge. Men inte denna morgonen. Det blev ombyta roller. Medan nattapatta låg och snarkade, gick jag runt i huset som en ivrig iller. När jag hade varit uppe lite över en h så klarade jag inte av det längre, och väkte min vän. Nu chillar vil bara, ätit ägg tex. mums säger jag

Troligen ska vi se High School musical 2 ganska snart.....det är en lång historia, som jag gärna berättar om en annan dag. Kan dock göra en kort sammanfattning.....BESATTHET!

Nui skall jag fortsätta denna underbara dag, och inte genom att sitta här som en mögelost

Pusspuss